стрічка

У Гощі судили мотоцикліста, який не пропустив авто поліції, що їхало з маячками

09 Листопада 2020, 14:35
1090

Суддя Гощанського районного суду розглянув справу про адміністративне правопорушення щодо мотоцикліста, який у селі Андрусіїв не надав переваги в русі поліцейському автомобілю, що рухався з проблисковими маячками. 

Інцидент трапився 11 вересня о 19:40 на вулиці Ворошила. Про це стало відомо з матеріалів справи у Єдиному реєстрі судових рішень. 

Водій керував мотоциклом KOVI та,  порушивши правила дорожнього руху, створив своїми діями загрозу безпеці дорожнього руху, а саме: не надав перевагу в русі службовому автомобілю поліції «Skoda», який рухався з проблисковими маячками червоного та синього кольору по головній дорозі, змусивши водія останнього різко гальмувати та змінювати напрямок руху, щоб уникнути зіткнення.

У судовому засіданні мотоцикліст свою вину у вчиненні зазначеного вище адміністративного правопорушення визнав та щиро розкаявся. Крім особистого визнання вини у вчиненні адміністративного правопорушення, його винуватість підтвердили даними протоколу про адміністративне правопорушення та рапорту гощанського поліцейського.

У результаті суд постановив визнати винним у вчиненні правопорушення водія мотоцикла та застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 680 гривень. Крім того, чоловік в дохід держави заплатить судовий збір у розмірі 420 гривень. 

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024