стрічка

Суд заборонив книгу про Василя Стуса через Медведчука

19 Жовтня 2020, 12:00
699

Дарницький районний суд міста Києва заборонив розповсюдження книжки Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» та інформації про неї. Таке рішення було винесене на засіданні 19 жовтня. Про це повідомляє видання Читомо.

Заборонити розповсюджувати надрукований тираж книги «Справа Василя Стуса» та подальше його тиражування, а також поширювати інформацію, пов’язану із книгою.

Рішення Дарницького районного суду, який заборонив розповсюдження книжки «Справа Василя Стуса», автором якої є мій колега Вахтанг Кіпіані, без згоди колишнього «адвоката» Василя Стуса, а тепер путінського кандидата на посаду президента України Віктора Медведчука – це справжня ганьба, яка нагадує, що Україна досі залишається у пострадянському світі поруч з Росією і Білоруссю. Цей факт підтверджений не тільки ганебними результатами президентських виборів 2010 та 2019 років. Цей факт підтверджується і дегенераційністю судової системи, реформування якої практично припинилося після олігархічного реваншу 2019 року. Цей факт підтверджується і відданістю частини населення України людиноненависницьких цінностям комуністичного режиму. Режиму, який імітував правосуддя за допомогою таких «адвокатів», як Віктор Медведчук. Режиму, який вбив Стуса. Режиму, який досі здається багатьом моїм співвітчизникам нормою, а не збоченням, – поділився журналіст Віталій Портников на своїй сторінці у фейсбуці.

Обкладинка книги
Обкладинка книги

Рішення суду
Рішення суду


 

 Читайте також: Видання «Історична правда» потребує фінансової підтримки читачів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39