стрічка

Чому довіряють автомобілям Chery

16 Жовтня 2020, 17:25
808

Початок діяльності китайської компанії «Чері» датується 1997 р. Тоді місцева адміністрація містечка Юшку почала клопотати про будівництво автомобільного заводу, щоб забезпечити регіон новими робочими місцями.

Початок діяльності китайської компанії «Чері» датується 1997 р. Тоді місцева адміністрація містечка Юшку почала клопотати про будівництво автомобільного заводу, щоб забезпечити регіон новими робочими місцями. Підприємство побудували, а акціонерами нової компанії стали державні фірми й холдинги з провінції Аньхой, а також приєдналися кілька дрібних інвесторів. Спочатку «Чері» займалася в основному випуском моторів, які надалі стали застосовуватися для оснащення багатьох автомобілів марки. Вирішивши набрати темпи виробництва, компанія прийняла рішення почати створювати надійні автомобілі.

Випуск машин стартував уже в 1999 році, але розквіт почався лише з 2001-го. Тоді ввели експорт авто до Сирії. Це були перші кроки, які довели компанію до розквіту.

Сьогодні машини «Чері» відомі по всій планеті та мають гарну репутацію. Тому якщо хочете купити недорогий, але функціональний автомобіль, то віддайте перевагу бренду Chery. Це вигідно, незалежно від того, розраховуєте ви на придбання бюджетної машини або преміальної. А допоможе в купуванні Корпорація «УкрАВТО», яка займається реалізацією нових «Чері» у Рівному. Окрім продажу машин, салон пропонує додаткові послуги: страхування та надання кредиту, гарантійне й постгарантійне обслуговування, ремонтні роботи та ін. 


 

Характерні особливості

Автомобілі марки Chery вже давно закріпили свої позиції на вітчизняному ринку. Китайська компанія змогла показати себе з найкращого боку, тому її машини – одні з найпопулярніших. Головною особливістю транспортних засобів «Чері» вважається поєднання технічних характеристик, які є ідеальними як для повільних сімейних поїздок, так і для швидкого пересування по бездоріжжю.

Chery викликає довіру в багатьох автомобілістів, тому що виробник ретельно стежить за якістю й систематично працює над підвищенням цього показника. Це досягається завдяки застосуванню сучасного обладнання й інноваційних технологій. Внаслідок цього автомобілі надходять до споживача в ідеальному стані, що дозволяє скласти гідну конкуренцію навіть більш престижним моделям.


 

До переваг автомобілів «Чері» належать:

  • широкий модельний ряд, який постійно оновлюється та вдосконалюється;
  • привабливий дизайн машин, який не поступається представникам європейських автоконцернів;
  • низька вартість обслуговування й дешевизна запчастин;
  • відмінна базова комплектація;
  • висока якість збірки;
  • можливість вибрати модель відповідно до власних уподобань і бюджету.

Щоб автомобіль прослужив довго й залишався надійним, слід постійно підтримувати його у справному стані. Для цього треба використовувати якісні пально-мастильні матеріали, здійснювати своєчасну заміну зношених або старих деталей. Це зведе до мінімуму ризики виходу з ладу авто в найбільш невлучний момент. Але якщо запчастини все ж таки пошкодяться, то можна легко купити нові в автосалоні. Після заміни деталей машина буде наче нова.

 

Популярні моделі

Широкий вибір автомобілів Chery – це одна з переваг бренду. Кожен зможе підібрати машину, яка буде влаштовувати за функціоналом і дизайнерськими особливостями.

Для українських доріг найбільш актуальними виступають універсали під торговою маркою «Чері». Найдешевшим варіантом є автомобіль Chery Tiggo 2. Це яскрава та спортивна, потужна й безпечна машина, яка коштує в середньому від 11 тис. дол. Широкий функціонал транспортного засобу доступний водіям уже в базовій комплектації.

Більш вдосконаленою та стильною моделлю є авто Chery Tiggo 7. Натхненний природною енергією води, автомобіль являє собою влучне поєднання сили та плавних ліній. У цій машині все продумано до дрібниць. Хвилеподібна поясна лінія кузова, галогенові фари у формі тризуба, подвійна передня решітка – це та багато іншого формує особливий дизайн екстер’єру авто.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024