стрічка

У Бабині горів цегляний житловий будинок

12 Жовтня 2020, 17:04
1351 Джерело: ДСНС

У Бабині трапилася пожежа у приватному будинку.

Про це йдеться на сайті ДСНС у Рівненській області.

11 жовтня о 15:53 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Бабин Гощанського району (масив Дачний).

На місце виклику направили чергове відділення вогнеборців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного, співробітників оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області, а також вогнеборців місцевої пожежної команди села Біла Криниця Рівненського району.

Читайте також: Кабмін закріпив зміни у видачі автомобільних номерних знаків

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться у цокольному поверсі двоповерхового, цегляного житлового будинку.


 

Існувала загроза поширення вогню на перший поверх з подальшим розповсюдженням вогню по усіх приміщеннях. На гасіння бійці ДСНС подали з різних сторін водяні стволи. Ускладнювало гасіння пожежі сильне задимлення, тому вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. О 16:20 пожежу локалізували, а о 18:44 повністю ліквідували. Жертв та постраждалих немає. Будинок врятували.

Читайте також: Пенсія: як отримувати виплати в 17 тисяч гривень

Згорів 1 м.куб. твердого палива, бойлер, речі домашнього вжитку та пошкодився диван й закоптились стіни та стеля в цокольному поверсі житлового будинку. Причину та збитки від пожежі встановлюють.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024