стрічка

Команда «Живчик» з Бугринської громади стала володарем «Гран-прі» в таборі «Юний рятувальник - 2020»

05 Жовтня 2020, 12:14
949 Джерело: Бугринська громада

Команда «Живчик» Бугринської ОТГ, що представляла Рівненське обласне відділення ВГДР «Школи безпеки» показала кращі результати в таборі.

Про це йдеться на сайті Бугринської ОТГ.

З 23 по 29 вересня у селищі Козин Київської області відбувся Всеукраїнський освітній дитячо-юнацький табір «Юний рятувальник - 2020», який зібрав команди з 15 областей України.

Результати:

На дистанції «Аварійно-рятувальні роботи в зоні пожежі» Артем Псуй та Владислав Дравецький вибороли 3 місця у старшій віковій групі учасників

Дистанція «Одягання ЗІЗ» - Артем Псуй - 2 місце.

Дистанція «Навісна переправа» - Мирослав Робейко - 2 місце.

Дистанція «Лабіринт» - Владислав Дравецький -1 місце, Мирослав Робейко - 3 місце.

Читайте також: Команда Бугринської громади бере участь у дитячо-юнацькому таборі «Рятувальник-2020»

У фестивалі патріотичної пісні з піснею «З Україною в серці», всі семеро учасників команди стали володарями «Гран-прі». У конкурсі Міс та Містер рятувальник України найвище та найпочесніше звання «Містер рятувальник-2020» виборов наймолодший учасник команди Валентин Дмитрук, випередивши всіх учасників.

В останній день табору команда побувала на підприємстві «Оболонь», яке з 2008 року являється спонсором команди та здійснила цікаву екскурсію столицею нашої держави, містом Києвом.

Всі учасники команди, її керівники та тренери, батьки висловлюють слова великої вдячності керівництву АО Оболонь, в особі почесного президента Олександра Слободяна, Бугринській ОТГ, в особі її голови Сергія Пилипчука, депутату обласної ради Павлу Кравчуку, лікарю АО Оболонь, випускнику Бугринської СШ Олександру Бодрягову за постійну та дієву підтримку.

«Адже вкладаючи в молодь, вкладаємо в майбутнє. Особливі слова подяки організаторам цього заходу, ВГДР «Школа безпеки», в особі голови Алли Негрієнко», – пишуть на сторінці громади.









 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024