стрічка

У Рівному поранили жителя Гощанщини, який намагався припинити бійку

29 Вересня 2020, 14:14
1264 Джерело: Національна поліція

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 34-річний житель міста Київ, громадянин іншої держави, який наніс умисне тяжке тілесне ушкодження мешканцю Гощанського району. Це трапилось 27 вересня.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Рівненській області.

Повідомлення про те, що поблизу магазину на вулиці Соборній в районі пивзаводу особи іншої національності неадекватно себе поводять, вчиняють бійку та мають при собі ніж, до поліції надійшло близько першої ночі. На місце події одразу виїхали поліцейські роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції, які виявили чоловіка із ножовим пораненням і оперативно затримали двох іноземців, застосувавши до них спецзасіб — кайданки.

Для документування злочину на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські попередньо з’ясували, що між іноземцями та компанією молодих чоловіків напідпитку виник конфлікт, шарпанина та бійка.

Житель Гощанського району, який приїхав у Рівне в гості, став очевидцем події та на прохання припинити протиправні дії отримав удар ножем у груди. 54-річного потерпілого госпіталізували до лікарні із колото-різаною раною грудної клітки.

У результаті проведених невідкладних слідчих дій працівники поліції встановили, що до завданого умисного тяжкого тілесного ушкодження причетний 34-річний житель столиці. Слідчі Рівненського відділу поліції затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 121 КК України повідомили про підозру. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.  

Обоє іноземців приїхали на автомобілі «Audi» зі столиці у Рівне до своїх знайомих. Поліцейські виявили та вилучили у салоні розкладний ніж. Слідчі підготували клопотання до суду про накладення на транспортний засіб арешту. На території України вони перебувають на законних підставах.

Читайте також: У Горбакові горів піднавіс із тюками сіна



 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024