стрічка

Учасників медіа-школи з Гощі нагородили сертифікатами

24 Вересня 2020, 14:41
Учасники медіа-школи 1117
Учасники медіа-школи

У проєкті «Медіа-школа прямує в громади» відбулось нагородження учасників медіа-школи. Організатори проєкту вручили сертифікати у Рівному, селі Привільне Дубенського району та Гощі.

Про це повідомляє Рівненський медіа-центр.

За словами сценаристки і режисерки проєкту Руслани Броновицької своїми відеороботами наша Медіа-школа привертає увагу до таких туристичних об'єктів, які потребують конкретних дій із їх збереження чи відновлення. Наприклад, Клеванський замок чи Тараканівський форт.

«Цьогоріч ми сфокусували свій погляд на туристичних родзинках Рівненщини. Деякі з них достатньо популярні серед туристів, і не лише українських. Про них у своїх сюжетах ми розповідаємо як юні тревел-блогери з порадами і через дитячі враження. Серед об'єктів зйомок і маловідомі, такі, як Жуківське городище», – каже режисерка.

Читайте також: У Рівному стартує медіа-школа для дітей та підлітків

Учасники проєкту не просто відзняли гарні відео, а ще й подорожували під час зйомок. Так дехто вперше побував у Пересопниці, хто вперше відвідав Тараканівський форт, а хтось дізнався про те, що Гощанський парк має чи не найцікавішу історію з усіх парків Рівненщини. Діти не лише проявили себе в професії журналіста чи ведучого, а й розкрили свій інший творчий потенціал. Так двоє учасниць проєкту познайомили зі своїми лутературними доробками.

Всього у медіа-школі взяли участь майже пів сотні дітей. Як розповідає авторка та керівниця проєкту Олена Семенович проєкт познайомив дітей не лише з професією журналіста, а й дав поштовх та мотивацію у зацікавленні культурним життям своїх міст.

Проєкт «Медіа-школа прямує в громади» за підтримки УКФ завершується, але водночас і продовжується. Адже в рамках навчання відзняли 15 неймовірно цікавих історій про Рівненщину, ці роботи доступні до перегляду на Youtube каналі,  а також на офіційній сторінці у Фейсбук.

«Ми очно впевнені, що змогли зацікавити наших учасників, і будемо працювати далі у цьому напрямку».


 

Відеороботи випускників можна побачити на ютуб каналі MEDIA SCHOOL Rivne, а також офіційній сторінці Культурно-мистецька медіа-школа для дітей та підлітків.

Додамо, що ця ідея – це продовження проєкту «Культурно-мистецька медіа-школа для дітей та підлітків», який реалізовується за підтримки Українського культурного фонду. Навчання дітей  – це творчий інтенсив, який спрямований показати розвиток культури в ОТГ та їх туристичні родзинки, а також дасть поштовх та мотивацію дітям у зацікавленні культурним життям своїх міст.


 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39