стрічка

На Гощанщині відбудеться навчання з ковальського ремесла для безробітних

11 Вересня 2020, 13:56
673

У рамках профорієнтаційних заходів для безробітних Рівненщини на базі Рівненської районної філії РОЦЗ відбувся семінар. Присутнім безробітним презентували професії слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів та коваля ручного кування.

Про це йдеться на сайті Рівненського обласного центру зайнятості.

Представники Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості майстри виробничого навчання Ігор Баранець (Олександрійське навчальне відділення) та Сергій Торуля (Гощанське навчальне відділення) ознайомили присутніх із умовами навчання безробітних в Рівненському центрі ПТО, перспективами розвитку галузей та перевагами робітничих професій на ринку праці.

Під час зустрічі педагоги відповіли на запитання присутніх, дали об’єктивну оцінку затребуваності професій, унікальності та сучасному формату підготовки слухачів. Так, Сергій Торуля розповів безробітним, де можна переглянути ковані вироби слухачів, побачити і оцінити матеріальну базу навчального закладу та запросив на навчання, яке на базі Гощанського навчального відділення планово розпочнеться вже 15 вересня.

Читайте також: До Рівненського виборчого округу увійшли Гощанська селищна громада, Бабинська та Бугринська

Які грошові застави на місцевих виборах для кандидатів Рівненщини

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024