стрічка

Гощанський район потрапив до жовтої карантинної зони

10 Вересня 2020, 19:21
1296

Відбулося позачергове засідання державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Захід організували 10 вересня. Про це повідомив у телеграмі міністр Олег Немчінов.

З понеділка, 14 вересня, почне діяти нове епідемічне зонування.

На Волині до жовтої зони потрапили: місто Луцьк, місто Володимир-Волинський, місто Нововолинськ, Володимир-Волинський, Горохівський, Іваничівський, Любешівський, Любомльський, Рожищенський, Старовижівський, Турійський та Шацький райони. Ківерцівський, Луцький та Маневицький райони – у помаранчевій зоні.

На Рівненщині до жовтої зони потрапили: місто Рівне, Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Зарічненський, Корецький, Млинівський, Острозький, Радивилівський та Рокитнівський райони. У помаранчевій зоні – міста Вараш та Острог, Здолбунівський, Костопільський та Рівненський райони. Місто Дубно – у червоній карантинній зоні.

У зеленій зоні діють правила, встановлені по всій країні – носіння маски у громадських місцях, соціальна дистанція, використання антисептика; проведення масових заходів з не більше як 1 особою на 5 м²; заповненість кінотеатрів і театрів не більше, ніж на 50%; перевезення пасажирів у громадському транспорті лише на сидячих місцях.

У жовтій зоні до попередніх обмежень додаються обмеження на відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди літнього віку.  

Помаранчева зона – до згаданих обмежень додають припинення діяльності закладів розміщення, крім готелів, обмеження діяльності розважальних закладів і закладів харчування у нічний час, діяльності спортзалів, фітнес-залів, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також обмеження для масових заходів – 1 людина на 20 м² і не більше 100 осіб.

Червона зона – це заборона роботи громадського транспорту, відвідування закладів освіти, закриття ресторанів, ТРЦ тощо.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39