стрічка

Кубок Гощанського району 2020 з футболу стартував трьома розгромами

10 Вересня 2020, 14:36
1620 Джерело: ФК «Садове»

Після перших поєдинків чвертьфінального етапу Кубку Гощанського району сміливо можна назвати трьох майбутніх учасників 1/2 фіналу змагань. Адже ФК «Гоща-Садове», симонівський «Агат» та воскодавська «Горинь» виявилися на голову сильнішими за своїх суперників, здобувши перемоги з крупним рахунком.

Про це йдеться на сайті ФК «Садове».

Більш-менш рівними за силами команди виявилися в четвертій парі, яка зустрічалася в Русивелі. Гості – гравці ФК «Горбаків» – швидко повели у рахунку завдяки голу Олександра Іваненка. Проте гравці «Дедденса» до самісінької перерви не залишали надій вирівняти ситуацію і намагалися постійно атакувати ворота суперника.


 

Ближче до завершення другої половини зустрічі гості знову забили і знову відзначився Іваненко, який реалізував вихід віч-на-віч з кіпером господарів Павлом Котюком. Але вже на останній компенсованій хвилині матчу «Дедденс» мав скорочувати відрив у рахунку до мінімуму. На щастя для горбаківців, удар Миколи Харчука з одинадцятиметрової позначки прийшовся вище воріт, які захищав Андрій Ярощук.



 

Результати 1/4 фіналу, перші матчі, шостого вересня:

«Дедденс» (Русивель) – ФК «Горбаків» 0:2

«Штурм» (Гоща) – «Горинь» (Воскодави) 2:5

ФК «Рясники» – «Агат» (Симонів) 1:6

ФК «Гоща-Садове» – «Чайка» (Малинівка) 5:0



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024