стрічка

До Гощі з'їдуться культурні менеджери з усієї Рівненщини

09 Вересня 2020, 17:11
746

Селище Гоща готове приймати у себе менеджерів культури в рамках Проєкту «Креативні маршрути успіхів громадами Рівненщини». 

Керівниця проєкту «Креативні маршрути успіхів громадами Рівненщини» Тетяна Грещук зустрілася з селищним головою Гощі Миколою Панчуком та спланували програму проведення навчального заходу у селищі Гоща.  Про це повідомляють у Рівненському РВ АМУ. 

Проєкт реалізовують підтримки Українського культурного фонду. 

«Гощу для проведення заходу обрали не випадково, адже там вже кілька років активно реалізовують проєкти за донорської підтримки, тому Гощанці мають позитивний досвід у написанні проєктних заявок та реалізації креативних ідей. І саме про їх успіхи ми хочемо поговорити та перейняти досвід» - зазначила Тетяна Грещук.

Тож вже 15 вересня відбудеться черговий навчальний захід  Маршрут успіху у селище Гоща. Нині триває активна робота над каталогом  «Креативні маршрути успіхів громадами Рівненщини» до авторства якого долучилися усі учасники проєкту. Презентація видання відбудеться під час фінального Форуму менеджерів культури громад Рівненщини у жовтні.

Читайте також: Учасники медіа-школи для дітей та підлітків зняли відео про Гощу

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024