стрічка

У Гощанських навчальних закладах готові до зустрічі з учнями

01 Вересня 2020, 12:00
876

У Гощі провели нараду, на якій обговорили готовність до початку навчального року.

У п'ятницю 28 серпня голова райдержадміністрації Романюк Василь взяв участь у нараді з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району, яка відбулась в Гощанській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Про це повідомляють на сторінці Гощанської РДА у фейсбук.

У своєму виступі перед освітянами голова РДА зосередив увагу на необхідності забезпечення безпечних умов навчання та перебування школярів у навчальних закладах у період адаптивного карантину, наголосив на налагодженні співпраці галузі освіти з органами місцевого самоврядування, повідомив присутніх про стан наповнення районного бюджету та про реалізацію розпочатих у цьому році проектів з реконструкції закладів освіти та їх завершення, а також привітав педагогів з початком нового 2020/2021 навчального року.

 

Під час наради обговорили питання готовності закладів освіти до нового навчального року, розглянули рекомендації щодо організації навчального процесу в період адаптивного карантину. Спеціалісти відділу освіти поінформували про тимчасові рекомендації щодо організації навчання в закладах освіти, методичне забезпечення та головні завдання, що стоять перед керівниками закладів освіти району.




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024