стрічка

Заклади освіти Гощанщини готові до нового навчального року

30 Серпня 2020, 13:03
Фото ілюстративне 1611
Фото ілюстративне

На колегії Гощанської РДА розглядали питання готовності закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

Перед тим, як розпочати засідання, голова РДА, голова колегії Василь Романюк зазначив, що 29 серпня в Україні вперше офіційно відзначатиметься День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Символом їх пам’яті, став сонях. Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

За словами начальника відділу освіти РДА Олексія Савоніка всі освітні заклади доклали максимум зусиль, коштів, праці, щоб підготувати свої установи до 1 вересня. Майже 100% слід відмітити якісний поточний ремонт по всіх закладах. 

Читайте також: Діти з Гощанщини підуть до школи

Значну увагу як на рівні району, області, так і на рівні держави приділили облаштуванню нового освітнього простору у закладах освіти та впровадженню концепції Нової української школи для учнів 1 класу. У 2020-2021 н.р. у районі функціонуватимуть 29 класів із загальною кількістю першокласників 308.

Про виконання протипожежних заходів у закладах освіти та вжиття заходів щодо його покращення доповів начальник районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області Віталій Маркевич.

«Перше вересня настане за будь-яких умов. До навчання ми маємо підійти з новим баченням. Не повинно бути поділу закладів на ті, які утримуються з районного бюджету чи з сільського, бо діти, їх життя і здоров’я є основним пріоритетом. І лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити усі необхідні протиепідемічні заходи. Не повинні забувати і про пожежну безпеку, щоб перебування дітей у школах було в радість як учням так і батькам», – наголосив Василь Романюк.

Читайте також: У Гощі відзначили 16 випускників з найкращими результатами ЗНО

Колегія Гощанської райдержадміністрації
Колегія Гощанської райдержадміністрації



 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024