стрічка

Ідеальні крісла для робочої обстановки

28 Серпня 2020, 15:11
796

Якісні крісла багато в чому є визначальним елементом комфорту, затишку і безпеки для людини. Іноді саме крісло вважається родзинкою інтер'єру і має бути центральним елементом або офісу, або робочого кабінету вдома. Вибрати оригінальні рішення завжди можна в каталозі магазину «AMF», де є поділ на категорії та можливість встановити кілька критеріїв за своїм запитом.

Офісні крісла

Найважливіший елемент комфорту для керівників і співробітників. Завдання номер один – гарантувати збереження здоров'я і зручності, тому в таких стільцях важливі такі елементи:

  • м'які частини (сидіння і валики під спиною повинні бути м'якими з хорошою функцією підтримки);
  • ергономічність (якісно виготовлені елементи крісла ергономічної форми є гарантом комфорту і правильного положення хребта);
  • міцність (алюмінієва або металева хрестовина повинна витримувати в середньому до 120 кг, хоча деякі моделі витримують 150 кг);
  • оббивна тканина (зносостійка, красива, проста в експлуатації і з дихаючим ефектом).

Купівля крісел в магазині «AMF» – це вибір безпосередньо від виробників, що пропонує високу якість продукції, гарантію, сертифікацію і доступну вартість.

Які крісла користуються популярністю?

Незважаючи на величезну різноманітність моделей популярними залишаються лише кілька пропозицій, що відрізняються гарним функціоналом і красою. Використовуються вони в основному для облаштування офісних приміщень:

  1. Великі, м'які і шкіряні крісла для керівників.
  2. Зручні крісла з зносостійкого оббивкою для рядових співробітників.
  3. Крісла із сіткою або дерев'яним доповненням для секретарів.
  4. Найпростіші пластикові крісла з поролоновими вставками для гостей і відвідувачів.

Важливо, щоб кожне крісло було гармонійним доповненням для дизайну інтер'єру та відповідало загальній концепції офісу.

«AMF» – найкращий помічник у виборі меблів

Виробничі потужності компанії стають хорошим джерелом якісних меблів, до того ж основний акцент робиться на якість фурнітури і матеріалів. Дизайнери постійно використовують оригінальні і нові ідеї, а це сприяє різноманітності асортименту і пропозиції оригінальних рішень під різні завдання.

Продукція добре зарекомендувала себе на українському ринку. Вона доступна за вартістю, оригінальна і сертифікована, а доставка по регіонах лише доповнює зручність оформлення замовлення і здійснення покупки.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024