стрічка

Делегація зі Скандинавії приїде до Гощі налагоджувати співпрацю

21 Серпня 2020, 18:00
1015

У вівторок 18 серпня до Гощі завітали представник торгово-промислової палати Україна-Швеція в Скандинавії Джамал Лемріні та міністр з питань житлово-комунального господарства та міського розвитку 2014-2016 р., член Риксдагу, Мехмет Каплан.

Іноземні гості приїхали на День поля в селі Симонів за ініціативи Віталія Скоцика. Після події вирушили до Гощі на запрошення селищного голови Панчук Микола. Про це повідомляють у Гощанські селищній раді.

Метою візиту до Гощі є вивчення досвіду роботи та розвитку маленьких громад, їх спроможностей, потенціалів. Також обговорили перспективу співпраці по проблемі переробки, сортування та утилізації сміття.

Читайте також: У Симонові презентували найкращу китайську сільськогосподарську техніку

Працівники селищної ради провели презентацію напрацювань, зокрема розповіли про роботу відділу стратегічного розвитку, реалізовані проєкти. Акцентували увагу на розробці стратегії майбутньої Гощанської громади, зокрема на інформації, отриманої від SWOT-аналізу 18 сільських рад району (сильні, слабкі сторони, можливості та загрози), а також продемонстрували візуалізацію майбутніх проєктів відповідно до запитів громади.

Учасники презентації були на екскурсії в Гощанському парку та Садибі Ленкевичів (Валевських).











 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024