стрічка

У Гощанській селищній раді шукають головного бухгалтера

21 Серпня 2020, 11:00
958

Виконавчий комітет Гощанської селищної ради з 21 серпня 2020 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного бухгалтера.

У конкурсі можуть взяти участь особи, які мають освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Про це повідомляють у селищній раді. 

Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 5 років. Знання в сфері тендерних закупівель. Володіють державною мовою, англійською мовою та мають досконалі навички роботи на комп’ютері.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають заяву на ім’я голови конкурсної комісії про участь у конкурсі, в якій зазначають, про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби, заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками. Дві фотокартки розміром 4 на 6 см, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції», копію документа, який посвідчує особу, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Термін подання документів — 30 календарних днів від дня опублікування оголошення в районній газеті.

За довідками звертатися за адресою: смт Гоща, вул. Заcтав’я, 22, секретар Гощанської селищної ради, тел. 03650 2-19-61


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024