стрічка

На дорозі до села Малятин ліквідували ями та проводять каткування

10 Серпня 2020, 14:15
Ремонт дороги до села Малятин 855 Джерело: Гощанська РДА
Ремонт дороги до села Малятин

На відрізку дороги Матіївка-Мичів-Мощони-Воронів-Воскодави на ділянці км 5+200 – км 9+650 тривають ремонтні роботи дороги.

Про це йдеться на сайті Гощанської райдержадміністрації.

6 серпня голова райдержадміністрації Василь Романюк зустрівся з депутатами районної ради, аби спільно оглянути перші результати роботи.

На частині дороги ліквідували ямковість та влаштували вирівнювальний щебеневий шар, проводять каткування. Проїзд по проблемному мосту також привели в належний стан. Підрядники-виконавці робіт та представники департаменту будівництва та архітектури ОДА підтвердили надійність дорожнього покриття.

«Якщо по цій дорозі буде здійснюватися перевезення великоваговим транспортом лісу та сільгосппродукції – дорога повернеться до попереднього стану. Проявіть свою громадянську позицію. Повідомляйте про факти порушень у вантажних перевезеннях правоохоронні органи, депутатський корпус, або ж мені особисто у приватні повідомлення. Розраховую на розуміння та підтримку, адже в перспективних планах – проведення капітального ремонту з влаштування асфальтного покриття цієї дороги», – пише Василь Романюк на своїй офіційній сторінці у «Facebook».

Читайте також: У Гощі на вулиці Данила Галицького ремонтують дорогу

На Рівненщині через спеку обмежили рух вантажівок




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024