стрічка

Водонасосна станція у селі Горбаків перемогла у конкурсі проєктів з енергоефективності

06 Серпня 2020, 14:41
1578

8 проєктів обрали переможцями Конкурсу проєктів з енергоефективності. Таке рішення прийняли члени Конкурсної ради на засіданні.

Про це йдеться на сайті Рівненської обласної ради у фейсбуці.

Загальна вартість проєктів складає 7,78 мільйонів гривень, з яких 5,84 мільйонів гривень – кошти обласного бюджету.

Як повідомив перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, інші проєкти були відхилені у зв’язку із невідповідністю встановлений вимогами Конкурсу (термін окупності перевищує встановлений вимогами Конкурсу, проекти передбачали заміну вікон та дверей, реконструкцію покрівлі та утеплення фасадів).

Однак, в обласному бюджеті на цей рік на співфінансування проєктів-переможців конкурсу виділено 4,48 мільйонів гривень. Так, є недостача коштів в розмірі 1,36 мільйонів гривень.

Тому Сергій Свисталюк запропонував в першу чергу профінансувати проєкти Клеванської ОТГ, управління охорони здоров'я облдержадміністрації та управління освіти і науки облдержадміністрації (об’єкти соціальної сфери), а залишок коштів – виділити для вибіркового фінансування тих проектів РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», які потребують першочергової реалізації.

Проєкти-переможці РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», які не будуть профінансовані в рамках виділених на цей час коштів на Конкурс, будуть профінансовані у разі виділення додаткових коштів на Конкурс у 2020 році, або уже за рахунок коштів на Конкурс у 2021 році.

Директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Карауш зауважив, що два об’єкти можуть бути профінансовані пізніше, так, як реалізація їх не залежить від погодних умов.
Пропозицію Сергія Свисталюка підтримали всі члени Конкусрної ради.

Перелік проєктів-переможців:

1.Реконструкція ВНС «Горбаків» ІІ підйому по вул. Центральна, 46 в с. Горбаків Гощанського району Рівненської області;

2. Реконструкція ВНС «Боярка» по вул. Макарова, 15 в м. Рівне;       

3. Реконструкція ГКНС (встановлення шафи керування з ПЧТ до насосного агрегату № 3) по вул. 4. Будівельників, 22 в м. Рівне;

4. Реконструкція ВНС «Новий Двір» по вул. Чорновола, 89 в м. Рівне;

5. Реконструкція повітродувок № 3, № 5 на ОСК (встановлення шафи керування з ПЧТ) по вул. Будівельників, 22 в м. Рівне;         

6. Капітальний ремонт частини системи опалення та підготовки гарячої води з погодозалежним автоматичним регулюванням приміщення комунального підприємства «Рівненський обласний фтизіопульмологічний медичний центр» Рівненської обласної ради, в м. Рівне вул. Дворецька, 108;     

7. Капітальний ремонт системи освітлення прохідних і коридорних приміщень та системи опалення із встановленням ІТП в навчальному корпусі КЗ «Костопільська спеціальна школа І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради за вдресою: Рівненська область, м. Костопіль, пров. Пушкіна, 3;      

8. Капітальний ремонт частини системи опалення із встановленням індивідуального теплового пункту з незалежним приєднанням системи опалення до теплової мережі та підключення бойлеру непрямого нагріву ГВП з нагрівом від теплового насосу приміщення Оржівського ліцею Клеванської селищної ради Рівненського району Рівненської області;

Загалом за весь рік на участь у Конкурсі подали 19 проєктів загальною вартістю 27,41 мільйонів гривень, з яких 20,78 мільйонів гривень – кошти обласного бюджету.

Читайте також: У Посягві облаштували місця відпочинку біля ставка

Голова Гощанської РДА перевірив ремонт дороги на території Малинівки

Засідання обласної ради
Засідання обласної ради


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39