стрічка

Мережа сайтів Район.in.ua покрила всю Рівненську область

03 Серпня 2020, 16:32
Мережа сайтів Район.in.ua покрила всю Рівненську область 748
Мережа сайтів Район.in.ua покрила всю Рівненську область

Мережа Район.in.ua покрила інформаційними виданнями всю Рівненську область.

Район.in.ua – це мережа новинних сайтів і спецпроєктів,  яка працює не території Рівненської і Волинської областей. Наразі в мережі діє 29 сайтів, найновіший із яких – Район.Вараш.

У зв’язку з утвердженням нових адміністративних меж районів,  відповідно до Постанови ВРУ №3650 «Про утворення та ліквідацію районів», мережа Район.in.ua покрила дві області Рівненську та Волинську.

«Сьогодні історичний день, адже наша мережа покриває повністю дві області Рівненську та Волинську. У нас є 29 сайтів і понад мільйон читачів щомісяця. На цьому ми не зупиняємося та продовжуємо підкорювати нові райони. Тішить те, що тепер усі жителі Рівненщини матимуть можливість читати про свій район», – каже керівниця мережі гіперлокальних видань Район.in.ua Наталія Голодюк.

Згідно з новим територіальним поділом:

  • Район.Рівне розповідатиме про важливі події Рівненського, Острозького, Гощанського, Корецького, Здолбунівського і Березнівського районів;
  • Район.Сарни  Сарненський, Березнівський і Дубровицький райони;
  • Район.Дубно Дубенський, Демидівський і Радивилівський райони;
  • Район.Вараш – Володимирецький, Зарічненський райони і місто Вараш., 

«У нас продовжують працювати й надалі сайти Район.Острог,  Район.ГощаРайон.КорецьРайон.Демидівка, які будуть працювати у звичному для наших читачів форматі» – додала Наталя Голодюк.

Мій район – мої новини. Будьте з нами!

Довідково:

Бренд Район.in.ua наразі об'єднує 29 інтернет-ресурсів.

Зокрема життя Волинської області висвітлюють видання Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-КаширськийРайон.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.ШацькРайон.ГорохівРайон.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.Турійськ.

У Рівненській області діє сім сайтів: Район.РівнеРайон.Острог Район.Гоща. Район.Корець. Район.ДемидівкаРайон.СарниРайон.Дубно Район.Вараш

У 2018 році у мережі Район.in.ua запрацював діловий проєкт Бізнес.Район про ділове життя Волині.

У 2020-му запрацював сайт Спорт на Районі – видання для вболівальників, спортсменів-професіоналів та аматорів, шанувальників активного і здорового способу життя і для всіх, кому цікаве спортивне життя Волині та Рівненщини, і сайт Район.Медицина, який інформує про стан медичної галузі у Волинські та Рівненській областях.

Мережа гіперлокальних сайтів Район.in.ua працює у складі холдингу CID MEDIA GROUP, який володіє проєктами Таблоїд ВолиніСім'я і дім та радіо СіД fm.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024