стрічка

Мережа Район.in.ua запустила новий сайт у Вараші

03 Серпня 2020, 14:00
866

В інформаційному просторі Рівненщини з’являться новий сайт – Район.Вараш.

Тут ви зможете прочитати новини про міський простір, знайти цікаві рішення для варашівців і жителів краю, а також самі розповісти про непересічних жителів чи актуальні проблеми у вашому мікрорайоні, будинку чи на вулиці.

Нове видання інформуватиме про життя новоутвореного Вараського району, який охоплює Зарічненщину, Володимиреччину й місто Вараш.

«Так історично склалося, що першим у рівненській мережі Район.in.ua ми запустили сайт у древньому Острозі. У порівняно молодому місті енергетиків Вараші ми засновуємо ресурс, який висвітлюватиме новини й писатиме про мешканців уже нового великого Вараського району, який утворився відповідно до Постанови Верховної Ради України про новий адміністративний устрій. Таким чином, мережа «районів» покриває всю Рівненську область», – каже керівниця рівненської мережі гіперлокальних сайтів Район.in.ua Галина Максимчук.

Запрошуємо вподобати сторінку видання у Facebook.

Якщо бажаєте нас запросити на подію, повідомити важливу інформацію, пишіть на електронну пошту [email protected].

У мережі Район.in.ua працює 29 видань: Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-Каширський,  Район.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.Горохів,  Район.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.Турійськ. У Рівненській області діє сім сайтів: Район.Острог  Район.Гоща. Район.Корець. Район.ДемидівкаРайон.СарниРайон.Дубно, Район.Рівне, а віднині й Район.Вараш.

У 2018 році в мережі Район.in.ua  запрацював діловий проєкт Бізнес.Район, покликаний урізноманітнити тематику насамперед для нашої лояльної аудиторії, а також її розширити. Крім того, діють тематичні проєкти – Район.Медицина, Район.Історія, Спорт на районі.

Хочете бути першими на районі? Тоді обов’язково читайте наші новини!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024