стрічка

У Бочаниці реконструюють клуб, де буде знаходитися сільська рада

09 Липня 2020, 14:33
Будівля клубу 1089
Будівля клубу

Голова райдержадміністрації Василь Романюк з робочим візитом відвідав Бочаницьку сільську раду.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

Голова РДА обговорив з в.о. сільського голови Юлією Головиною питання державної інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції, виконання сільського бюджету, дотримання умов соціальних угод орендарями сільськогосподарських земель тощо. За словами в.о. сільського голови, 11 учасникам АТО вже виділили земельні ділянки та ще 3 – подали заяви, які перебувають на розгляді.

Потому Василь Романюк та Юлія Головина оглянули хід реконструкції будівлі клубу по вулиці В.Клімчука, 2А. Загальна кошторисна вартість об’єкту 1,37 мільйонів гривень, залишкова вартість на 1 січня 2020 року становить 379,6 тисяч гривень.

Роботи проводитимуться за рахунок субвенційних коштів державного бюджету із фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження Хмельницької АЕС. Загальна площа клубу (проєктна потужність) 298,4 км.

СГП «Акріс-агро», яке обробляє земельні частки (паї) на території Бочаницької сільської ради, планує надати матеріальну допомогу на заміну вікон в приміщенні клубу на сучасні енергозберігаючі.

У відремонтованому клубному закладі ймовірно розміститься сільська рада, а у звільненому приміщенні сільської ради облаштують дитячий садок.

«Оскільки питання термінів освоєння коштів по клубу залежить від оперативності затвердження загальнообласного переліку об’єктів зон спостережень профільним міністерством, ми зробимо все можливе, аби завершити ремонт до кінця року», – сказав Василь Романюк.

Проходячи сільськими вулицями, голова РДА поспілкувався з місцевими жителями, які занепокоєні питаннями, що роками не вирішувались. Це, насамперед, стан доріг по вулицях Шевченка та Рогівка, зниження рівня води у криницях та необхідність часткового ремонту сільського водогону.

Василь Романюк підтримує жителів Бочаниця в прагненні створення в селі комфортних умов для безпечного проживання та залучатиме до реалізації проєктів громади різні джерела фінансування.

Читайте також: Підприємець безкоштовно відремонтував дорогу до інфекційного відділення у Гощі

Для опікунів Рівненщини підвищать допомогу на дітей






 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024