стрічка

З нагоди професійного свята нагородили медиків первинки Гощанщини

19 Червня 2020, 15:30
1148

З нагоди професійного свята до медичних працівників Центру ПМСД завітали голова райдержадміністрації Романюк Василь, його заступниця Олеся Ткачук та голова районної ради Олександр Поліщук.

Урочистості з нагоди свята відбулись у  четвер, 18 червня, на подвір’ї Гощанського районного центру первинної медико-санітарної допомоги. Про це інформують у пресслужбі Гощанської РДА. 

«Ви перші, до кого звертаються за допомогою, перші, хто стикається з небезпечними хворобами. У часи випробувань у цій професії залишаються лише ті, хто готовий, не шкодуючи ні сил, ні часу боротися за життя людей, хто відчуває мегавідповідальність за обрану справу, щоденно стоячи на варті здоров’я в особливо непростий для всього світу час подолання коронавірусної інфекції. Щиро бажаю, щоб у вирі напруженої праці Ви знаходили час і для душевного відпочинку разом з рідними та близькими людьми», - звернувся до медиків ПМСД голова РДА

За надзвичайну відповідальність, сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника Почесними грамотами та Подяками районної державної адміністрації та районної ради нагородили: 

Тетяну Поліщук, головну лікарку КНП «Гощанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»;

Володимира Панчука, лікаря загальної практики сімейної медицини Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 1 КНП «Гощанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»;

Галину Гуду, головну медичну сестру КНП «Гощанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Читайте також: З липня зростуть соціальні допомоги: кому і наскільки






 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50