стрічка

Гощанського анестезіолога привітали Почесною грамотою за сумлінну працю та професіоналізм

30 Травня 2020, 13:07
2212 Джерело: Гощанська РДА

Голова районної державної адміністрації Василь Романюк та голова районної ради Олександр Поліщук привітали із виходом на заслужений відпочинок лікаря анестезіолога Гощанської центральної районної лікарні Богдана Помаранського.

Про це повідомляють на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, значний внесок у систему охорони здоров’я Гощанського району Богдану Помаранському вручили Почесну грамоту районної державної адміністрації та районної ради.

«Шановний Богдане Михайловичу, бажаю Вам анітрохи не втратити сил і мужності, впевненості і терплячості, наполегливості та ентузіазму. Нехай поява вільного часу реалізує Ваші найзаповітніші мрії», - з вітальним словом звернувся Василь Романюк.

Головна лікарка ЦРЛ Галина Козяр-Грицак вручила Богдану Михайловичу Почесну грамоту Управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, створення та розвиток анестезіологічної служби району, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Для довідки:

Помаранський Богдан Михайлович закінчив Чернівецький державний медичний інститут 1972 року. Після закінчення однорічної інтернатури по анестезіології на базі обласної лікарні був направлений на роботу в Гощанську центральну районну лікарню на посаду лікаря – анестезіолога. З 1999 року по січень 2016 року працював завідуючим відділенням анестезіології та інтенсивної терапії. На цей час – лікар анестезіолог відділення анестезіології та інтенсивної терапії Гощанської центральної районної лікарні. Має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «анестезіологія». Освоїв сучасні методи дослідження та лікування реанімаційних хворих. Приклав багато зусиль по запровадженню нових методик діагностики і лікування хворих.

Читайте також: На Гощанщині призначать керівника Тучинського пансіонату

Лікаря-хірурга з Гощі нагородили премією за професіоналізм та багаторічний стаж




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024