стрічка

Народженим у День вишиванки дівчаткам, голова Гощанської РДА подарував українські обереги

21 Травня 2020, 18:31
932

На Гощанщині народилися дві дівчинки. Новонародженим Гощанський голова Василь Романюк зробив символічні подарунки у День вишиванки.

Про це йдеться на сторінці голови Гощанської РДА Василя Романюка у фейсбуці.

У День вишиванки, у Гощанській спільноті – поповнення. На світ з’явилися двійко україночок. Ці дівчата вибрали собі один із найкращих днів у році – день вшанування прадавнього символу нашого народу – День вишиванки, яка є унікальним кодом української нації.

Василь Романюк подарував новонародженим вишиті сорочки та ляльки-мотанки, які будуть справжніми оберегами їхнього довгого та щасливого життя.

Такі ляльки-мотанки вишивають місцеві рукодільниці художньо-оформлювальної майстерні, яка виготовляє чудові вишиті сорочки у районному об’єднанні культури та дозвілля Відділ культури, молоді та спорту Гощанської райдержадміністрації. Це єдина майстерня в Україні, яка надає послуги з машинної вишивки будь-якої складності саме при закладі культури.

«Тож, одягаймо вишивані сорочки частіше, демонструймо нашу єдність, консолідацію та любов до України. Бо лише спільно ми зможемо здолати усі негаразди. Зі святом національної єдності! До слова, вишиванка та маска, які я сьогодні вдягнув, теж робота художньо-оформлювальної майстерні», – пише Василь Романюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Читайте також: Як працівники Гощанської РДА відзначають День вишиванки





 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024