стрічка

Посадовці та волонтери підтримують Гощанський районний сектор у боротьбі з СОVID-19

18 Травня 2020, 11:06
1075

Органи місцевого самоврядування Гощанщини та волонтери пробації забезпечують індивідуальними засобами Гощанський районний сектор у боротьбі з СОVID-19.

Про це повідомляють на сторінці Гощанської селищної ради у фейсбуці.

Для забезпечення засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами Гощанський районний сектор звернувся за допомогою до органів місцевого самоврядування та волонтерів пробації. 

Гощанська центральна районна лікарня як партнер пробації надала інформаційні буклети, щоб запобігти зараженню короновірусом, для розміщення у приміщенні сектору пробації. Волонтер пробації Ярослав Калька придбав за власний кошт для використання клієнтами пробації антисептичний засіб для рук об’ємом 0,5 літрів.

Працівники сектору пробації та відвідувачі пробації висловлюють вдячність за підтримку й допомогу у забезпеченні засобами захисту, що є дуже важливою для повноцінної роботи Гощанського сектору пробації в умовах карантину.

У свою чергу працівники сектору переймаються проблемами відвідувачів пробації. Усіх клієнтів сектору постійно інформують про нові правила поведінки у громадських місцях, актуальні карантинні обмеження та наголошують про відповідальність за недотримання карантину задля безпеки суспільства в цілому та, у разі необхідності, забезпечують засобами індивідуального захисту, масками.

До відома, 24 квітня 2020 року Гощанський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області від Гощанської селищної ради в особі голови Микола Панчук вдруге отримав 30 захисних масок індивідуального захисту для відвідувачів пробації та 10 захисних масок індивідуального захисту для персоналу пробації.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024