стрічка

Гощанські посадовці відвідали Тучинську амбулаторію та передали захисні комбінезони для швидкої

01 Травня 2020, 18:06
1185

Голова Гощанської райдержадміністрації Василь Романюк та його заступниця Олеся Ткачук здійснили робочу поїздку на територію Тучинської сільської ради.

Про це інформують на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

У супроводі сільського голови Володимира Кирильчука та завідуючого амбулаторією загальної практики сімейної медицини Валерія Штурхецького посадовці оглянули приміщення амбулаторії ЗПСМ, а також відділення екстреної та невідкладної медичної допомоги, ознайомились з матеріальною базою медичних закладів та обговорили питання, що потребують вирішення.

Від громадської організації «Ескулап» голова РДА передав для потреб «швидкої» захисні комбінезони.

Також учасники робочої поїздки оглянули недіючий обласний протитуберкульозний диспансер, приміщення якого передали на баланс сільської ради.

Під час перебування у селі Тучин Василь Романюк та Олеся Ткачук завітали до Тучинської спеціальної школи Рівненської обласної ради, де навчаються та виховуються особливі діти. Потому завітали до дитячого садка-ясел «Дзвіночок», обговорили існуючі проблеми, зокрема, питання заміни даху, та можливості щодо їх вирішення.

Голова РДА та його заступниця побували у Тучинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. У навчальному закладі навчається 353 учні, що проживають на території трьох сільських рад: Тучинської, Дроздівської та Криничківської, довезення яких забезпечують шкільним автобусом.

Поспілкувавшись з директоркою школи Галиною Переходько та оглянувши навчальні класи, Василь Романюк особисто переконався, що у закладі забезпечені належні умови для виховання та розвитку школярів. Проте існують певні проблемні питання, які потребують вирішення районної влади. У освітньому закладі передусім необхідно замінити систему опалення та оновити фасад.

Читайте також: Гощанське підприємство продає органічні огірки за доступними цінами

На Гощанщині виявили незаконне виробництво вугілля










Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024