стрічка

У Бабині проводили дезінфекцію громадських місць та закладів торгівлі

08 Квітня 2020, 18:53
Дезінфекція 887
Дезінфекція

У Бабині дезінфікували місця масового перебування людей.

Про це повідомляють на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

Станом на 8 квітня голова Бабинської ОТГ Олег Гречич, працівники виконавчого апарату та депутати об'єднаної територіальної громади оповістили населення села Бабин про проведення санітарної обробки з використанням дезінфікуючих засобів.

Наразі ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» проводить санітарну обробку закладів торгівлі.

Бабинська ОТГ своїми силами із залученням місцевих мешканців також проводить дезінфекцію місць масового перебування людей.

До відома У жінки з Бабина зафіксували COVID-19: стан середньої важкості

Оглянули також вулицю, на якій проживає інфікована. 

Працівники поліції спільно із сімейним лікарем встановили всіх осіб, які могли бути в контакті з інфікованою. Всі попереджені, перебувають на самоізоляції та спостерігаються сімейними лікарями.

Лабораторний центр провів дезінфекцію за місцем проживання інфікованої та місць можливого її перебування. Проводять дезінфекцію місць масового скупчення людей в селі Бабин силами ОТГ, дитячих майданчиків тощо.

До дезінфекції задіяна також Держпродспоживслужба.

У разі виникнення будь-яких питань, або труднощів звертайтеся до голови ОТГ, або телефонуйте в оперативний штаб при Гощанській РДА за номером +38(098) 32 12 453.




 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024