стрічка

Як працює Симонівський навчально-виховний комплекс у період карантину

03 Квітня 2020, 14:13
Дистанційне навчання 1244
Дистанційне навчання

На час карантину у Гощанському районі запровадили дистанційне навчання. З дистанційною роботою Симонівського навчально-виховного комплексу ознайомився заступник голови РДА Юрій Буркалець.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

З 12 березня у зв’язку з оголошенням карантину через загрозу поширення коронавірусної інфекції, для збереження неперервності освітнього процесу та виконання навчальних планів, заклади освіти проводять навчання з використанням дистанційних технологій.

Як працює школа у чаті, на прикладі Симонівського навчально-виховного комплексу ознайомився заступник голови РДА Юрій Буркалець.

Директорка закладу Світлана Самолюк презентувала дистанційне навчання у Симонівському НВК (http://7school.do.am/), розповіла про інформаційно-освітні ресурси, з якими працюють вчителі та учні, про комунікацію класних керівників з батьками, та про оцінювання школярів.

На сайтах навчальних закладів району створені розділи «Дистанційне навчання». Ці розділи містять такі елементи:

клас, у якому навчаються учні,
предмети,
навчальна тема,
покликання на електронні ресурси, які рекомендовано для вивчення,
практичні завдання для виконання, терміни їх виконання.

Також у цих матеріалах передбачили висвітлення контактних даних та електронної адреси вчителя, на яку можна буде відсилати виконане завдання для відповідної оцінки, правильності чи неправильності відповіді.

За словами заступника голови РДА Юрія Буркальця, дуже важливо у період тривалого карантину забезпечити школярам безперервність освітнього процесу. На сьогодні, завдання держави – забезпечити кожній дитині вільний доступ до знань. З цією метою з 6 квітня стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн». 40 педагогів з Києва на час карантину стануть учителями для всієї держави. Школярі з п’ятого по одинадцятий клас зможуть дистанційно вивчати 11 предметів. Щоранку уроки транслюватимуть різні українські телеканали.

Читайте також: Спеціальні перевезення медиків запровадили в Бугринській ОТГ

Одинокі та пенсіонери з Гощанського району отримають продуктові пакети







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39