стрічка

Найбіднішим верствам населення під час карантину будуть виплачувати допомогу

05 Квітня 2020, 16:43
Допомога 799
Допомога

Влада складе списки малозабезпечених категорій громадян, щоб надати фінансову допомогу найбіднішим українцям під час карантину.

Про це йшлося на щоденній селекторній нараді під головуванням Президента України щодо боротьби з поширенням коронавірусу, – повідомляє пресслужба Волинської облдержадміністрації.

«Ми бачимо, що карантин потрібен. Я впевнений, що він врятує багато життів. Однак уряд мусить знайти кошти, щоб допомогти найбіднішим українцям. Складіть список якомога швидше, і давайте розрахуємо, скільки грошей ми можемо виділити», – звернувся Глава держави до Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Очільник уряду повідомив, що було зупинено зростання цін на соціально значущі товари, деякі продукти навіть подешевшали.

Крім того, Кабінет Міністрів розробляє програму зі створення робочих місць для тих, хто приїхав з-за кордону чи втратив роботу у зв’язку з поширенням коронавірусу.

На нараді було розглянуто можливість упровадження додаткових, більш жорстких карантинних заходів. Зокрема, йшлося про режим «усі в масках» з 6 по 24 квітня та обмеження кількості людей при перебуванні на вулиці. Адже саме на Великодні свята очікується пік захворюваності на коронавірус.

Читайте також: Одинокі та пенсіонери з Гощанського району отримають продуктові пакети

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024