стрічка

Селищний голова Гощі Микола Панчук тепер у фейсбуці

28 Березня 2020, 15:16
Микола Панчук 1698
Микола Панчук

Микола Панчук, селищний голова Гощі, створив публічну сторінку у мережі фейсбук.

Про це йдеться на сторінці Гощанської селищної ради у фейсбуці.

Чому селищний голова створив сторінку?

– Хто мене знає достатньо добре, той в курсі, що не являюсь прихильником соціальних мереж, і проводжу більшість свого часу на зустрічах, в процесі розробки і реалізації місцевих проектів, залучення коштів в громаду, ну і, звичайно, левова частина часу витрачається на захисні баталії після чергових, регулярних напливів скарг та безпідставних наклепів від тих людей, які мають установку ставити «палки в колеса». Але не скаржусь, це частина моєї роботи, вона робить мене сильнішим. З іншого боку, коли недоброзичливці висвітлюють роботу селищної ради зі свого боку, я не висвітлюю її зі свого, і це неправильно. Я хочу це виправити. Хочу, щоб люди, котрі мене знають добре і ті, хто знає лише формально, бачили й інший бік медалі. 5 років без слів я виконую свої обов’язки і роблю велику кількість непомітної, але дуже важливої для громади роботи. Природно, про це потрібно говорити. Дія – потім слово, не навпаки. Це справедливо, чи не так?

Чому реакція колег така бурхлива?

– Дуже довго спокійно споглядав, як результати моєї роботи приписувались іншими. Тими хто сміє гарно говорити, але коли справа доходить до дії – слова розчиняються в тишині. У кожного є свої плани та установки. Мої плани та установки – діяти, а тоді говорити про те, що зроблено. Тому говорю лише за себе, за свої здобутки, за дії моїх підлеглих, за наші невдачі. Ніколи не обговорюю невдачі інших. Пропагую командну роботу та співпрацю. Так, цим можу не подобатись тим, хто йде інших шляхом, але продовжу діяти саме так. Впевнений він правильний і мене підтримають активні громадяни, які звикли діяти, не говорити. А іншим – Бог суддя, це ваш шлях.

Чому саме зараз?

– Тому що зараз час випробувань. Час об’єднання з активними людьми, спеціалістами в різних напрямах, бізнесу та звичайних жителів Гощанщини і не лише. Час, коли слова не варті паперу, на яких вони написані. Час, коли лише дії характеризують людину як професіонала. І в цей час хочу, щоб активні люди, які хочуть змінити життя громади на краще об’єднались, побачили, що це можливо і ми переможемо лише діями. І зараз я не лише про карантин та вірус. Зараз мова про виклики, які нас чекають після карантинних заходів, коли багато бізнесів зупиняться, безліч людей залишаться без роботи, місцеві бюджети будуть отримувати все менше надходжень. Це все реальна можливість «завтрашнього» дня якщо процеси, що сьогодні проходять в Україні продовжаться.

Тому звертаюсь до своїх колег, гощанців, жителів району, представників бізнесу та «хейтерів» - об’єднуємось «ради» чогось, а не «проти» когось. Буду радий співпраці з кожним, хто не має прихованих мотивів. Пишіть мені, підходьте, телефонуйте. Пропонуйте руку допомоги та співпраці, а не дулю в кишені. Лише разом ми зможемо пройти цей важкий шлях.


 

Коментарі
12 Квітня 2020, 17:34
Добрий дeнь, на даний час я бeзробітний, і згідно чинного законодавства чи я можу отримати одноразову матeріальну допомогу бо нeмає роботи і крім того щe й мати моя інвалід і просто нe вистачає на життя і комуналку навіть чи Ви можeтe підказати які докумeнти і в яку установу потрібно звeрнутися ...?
12 Квітня 2020, 17:35
<p>Підкажіть чи можна хоч отримати одноразову допомогу</p>
12 Квітня 2020, 18:48
Романе, зверніться до Гощанської селищної ради з таким питанням - тел. (03650 21425) або ж напишіть у фейсбуці до селищного голови.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024