стрічка

У Гощі чоловік у нетверезому стані наніс удар патрульному

21 Березня 2020, 15:16
Фото ілюстративне/Удар 1354
Фото ілюстративне/Удар

Житель Хмельниччини, який був у нетверезому стані вдарив гощанського патрульного.

Про це повідомляють на сторінці Гощанського відділення поліції у фейсбуці.

20 березня зі служби «102» надійшло повідомлення невідомої особи про те, що в селі Терентіїв, по вулиці Центральній, за кермом автомобіля «ВАЗ 210» чорного кольору, чоловік смуглявий, невисокий в чорному костюмі, на спині червоний напис перебуває в стані сп’яніння.

У ході патрулювання села Терентіїв, поліцейські групи реагування патрульної поліції Гощанського відділення поліції помітили автомобіль, який підпадав під орієнтування. Під час спілкування з водієм, який поводив себе зухвало, в нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Кермувальник виявився раніше судимим 41-річним жителем Хмельницької області.

Під час візуального огляду салону автомобіля, в чорній кобурі виявили пристрій, зовні схожий на пістолет для відстрілу куль «ekol major», калібру 9 міліметрів.

Водій, від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестеру «Драгер» на місці зупинки транспортного засобу відмовився, однак погодився пройти огляд у медичному закладі. У лікарні чоловік від проходження огляду теж відмовився та почав поводити себе агресивно.

З метою припинення вчинення водієм протиправних дій, поліцейські прийняли рішення застосувати до порушника адміністративне затримання, після чого його доставили до Гощанського відділення поліції, де він забажав користуватися послугами адвоката.

Після оформлення адміністративних матеріалів водія відпустили, однак він продовжував поводити себе агресивно та зухвало, почав вимагати від поліцейських, щоб віддали йому вилучене посвідчення водія, після чого наніс удар в обличчя начальнику сектору реагування патрульної поліції.

Слідчими Гощанського відділення поліції відносно 41-річного жителя міста Шепетівка Хмельницької області, раніше судимого, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України та затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі строком до п’яти років.


 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024