стрічка

Русивель: неповнолітній пограбував односельчанку

17 Березня 2020, 14:36
Фото ілюстративне 720
Фото ілюстративне

У селі Русивель Гощанського району неповнолітній пробрався в будинок до односельчанки та пограбував його.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 15 березня. Про це повідомляють у ГУНП у Рівненській області.

Поліцейські Гощанського відділення поліції на місці події встановили, що до помешкання 64-річної  місцевої жительки 13 березня близько 23:00 проник невідомий. Зловмисник, вийнявши шибку у веранді, зумів відчинити вхідні двері  та зайшов до однієї з кімнат. Зловмисник знайшов у кімнаті майже 300 гривень, три пляшки алкоголю та біжутерією. Їх і привласнив. Власниця будинку на той момент відпочивала в іншій кімнаті і лише наступного дня разом із донькою виявили факт крадіжки.

У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів  оперативники вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 16-річний односельчанин потерпілої. Неповнолітній із 14-ти років неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок. За місцем проживання у нього виявили і вилучили лише поцуплений ланцюжок із хрестиком, адже алкоголю вже не було, а гроші він встиг витратити на розваги.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, вирішується питання про повідомлення  йому про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у помешкання.

Тепер підлітку може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50