стрічка

На Рівненщині через карантин закривають речові ринки

16 Березня 2020, 09:18
986

На Рівненщині має бути тимчасово припинена робота речових ринків.

Відповідне рішення вступить у дію з понеділка, 16 березня. Це вирішили на засіданні цілодобового оперативного штабу при Рівненській ОДА з протидії коронавірусу, пише Суспільне

Як розповів начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Олександр Поліщук, це рішення прийняли для перестороги.

«Ми не можемо ставитись до загрози легковажно, ми бачимо, що робиться в Європі. Без відвідування речового ринку людина точно може кілька тижнів прожити, тому навіть такий захід для зменшення масового скупчення людей – ще один крок перестороги. Це стосується речових ринків не тільки у Рівному, а й по усій області, в тому числі й пересувних ринків, які заїжджають в села. Про закриття продуктових ринків чи супермаркетів мова поки не йде, це можливо хіба у випадку вкрай напруженої ситуації, яку в Україні всіма силами намагаються не допустити»– сказав Олександр Поліщук.

Нагадаємо, від суботи на Рівненщині запрацювала цілодобова «гаряча лінія», де можна отримати роз'яснення щодо алгоритмів дій під час карантину чи виявлення підозри коронавірусу. Номер телефону 0-800-500-078.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024