стрічка

У Гощанському районі навчальні заклади закрили на карантин

12 Березня 2020, 15:54
827

За результатами засідання у Гощанському районі усі навчальні заклади закрили на карантин. Навчальний процес призупинили із 12 березня по 3 квітня.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

За результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Гощанського району, яке відбулося в РДА під керівництвом керівниці апарату райдержадміністрації Ірини Парфьонової, прийняли рішення:

У навчальних закладах району (заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти) призупинили навчальний процес із 12 березня до 3 квітня.

У Гощанській райдержадміністрації 12 березня відбулося засідання районного оперативного штабу з питань запобігання занесенню та поширенню на території Гощанського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.

На засіданні розглянули та обговорили районний план оперативного реагування на випадок занесення та поширення на території Гощанського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV на 2020 рік, визначили відповідальних осіб згідно з запланованими завданнями.

Наголосили на дотриманні чіткого плану дій лікарями, рятувальниками, поліцією, які мають скоординовано працювати у цій ситуації. При прояві симптомів ГРВІ мешканцям району слід одразу у телефонному режимі повідомити свого сімейного лікаря.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024