стрічка

У Горбакові реконструюють дитячий садочок

25 Лютого 2020, 16:59
Дитсадок/Фото ілюстративне 1501
Дитсадок/Фото ілюстративне

У Гощанському районі в Горбакові у рамках масштабного проєкту «Велике будівництво» реконструюють дитсадок.

Про це повідомляють у Рівненській ОДА.

У рамках масштабного проєкту «Велике будівництво» на Рівненщині збудують 5 шкіл, 5 садочків та 5 стадіонів.

Про початок проєкту «5+5+5» та плани на поточний рік розповіли під час брифінгу заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська та в.о. директора департаменту з питань будівництва та архітектури Віталій Кардаш.

«В Україні вже 1 березня стартує президентська програма – «Велике будівництво». На Рівненщині ми розпочинаємо масштабне будівництво та капітальний ремонт шкіл, дитячих садків, приймальних відділень лікарень, стадіонів та доріг. Сьогодні ми презентуємо карту із 22-ма інфраструктурно важливими об’єктами для області, де проходитимуть будівельні роботи», - зазначила Людмила Шатковська.

Кабінет Міністрів України затвердив перелік обласних проєктів на загальну суму 533 мільйона гривень, з яких у 2020 році на будівництво планують спрямувати 210 мільйонів гривень. Залучатимуть кошти із державного, обласного, районного та місцевого бюджетів.

Щодо дитячих садків, то будівництво передбачається в Березному, а реконструкція – в селах Горбаків Гощанського, Новоукраїнка Млинівського, Переброди Дубровицького районів та у селищі Клесів, що на Сарненщині. Вартість 5-ти проєктів становить 131 мільйон гривень, а загальна кількість дитячих місць - 454.

Також в рамках проєкту «Велике будівництво-2020»  відремонтують 73 кілометри доріг.

Читайте також: До Федорівської школи завітає Державна служба якості освіти України


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024