стрічка

Жителів Гощанщини затримали за гральний бізнес у Рівному

19 Лютого 2020, 12:37
Фото ілюстративне/Гральний бізнес 950
Фото ілюстративне/Гральний бізнес

Жителів Гощанського району затримали за гральний бізнес у Рівному. Одну затриману жительку суд відпустив, а підозрюваного чоловіка арештували із правом внесення застави.Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу двом затриманим у зайнятті гральним бізнесом відбулося 18 лютого.

Про це повідомляють на сайті поліції у Рівненській області.

Слідчі встановили, що 28-річний житель Гощанського району разом із 32-річною рівнянкою, із корисливих мотивів, з метою отримання незаконного прибутку здійснювали протиправну діяльність у сфері грального бізнесу. Займались таким бізнесом у нежитловому приміщенні на вулиці Гагаріна обласного центру, яке облаштували відповідним обладнанням, меблями та службовим телефоном.

Обох підозрюваних поліцейські Рівненського відділу одразу затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У результаті встановили кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Слідчі визначили, що цей злочин є тяжким.

18 лютого, суд відпустив 32-річну підозрювану, поклавши лише на неї певні обов’язки, зокрема й з’являтися на виклик до органів досудового розслідування.

28-річному жителю Гощанщини обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 168 тисяч гривень.

Також встановили, що нині у суді розглядається кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство, вчинене 28-річним жителем Гощанщини у 2017 році на території Здолбунівського району. А підозрювана жінка раніше проблем із Законом не мала.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024