стрічка

Рятувальники ліквідували умовну пожежу в Гощанському відділенні поліції

18 Лютого 2020, 10:38
Ліквідація умовної пожежі 563 Джерело: ДСНС
Ліквідація умовної пожежі

Пожежники провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі та провели рятувальні роботи у Гощанському відділенні поліції.

Про це повідомляють на сайті ДСНС у Рівненській області.

За викликом працівника відділення поліції на місце події прибули рятувальники у складі чергового караулу на пожежній автоцистерні. У ході розвідки встановили, що пожежа виникла у приміщенні адмінбудівлі на площі майже 25 метрів квадратних, енергопостачання будівлі припинили, провели евакуацію працівників, проте в будівлі можливе перебування однієї особи в задимленому середовищі.

У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники швидко відшукали в будівлі умовного потерпілого та вивели його на свіже повітря. Одночасно з цим, вогнеборці подали на гасіння та на захист будівлі водяні стволи.

Завдяки чітким та злагодженим діям особового складу чергового караулу працівників ДСНС потерпілий був врятований, а умовну пожежу швидко ліквідували.

Також присутнім продемонстрували нову пожежно-рятувальну техніку, пожежно-технічне обладнання та наявне оснащення рятувальників.







Читайте також: Очільник району відвідав Федорівську школу, сільраду й Русивельський центр народної творчості

На Гощанщині досі перевищений епідемпоріг

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024