стрічка

Завершили будівництво Бабинської амбулаторії: відкриття навесні

14 Лютого 2020, 14:53
Амбулаторія 2289 Джерело: Рідний край
Амбулаторія

Будівництво Бабинського центру первинної медико-санітарної допомоги завершили два тижні тому.  Новозбудований центр знаходиться поруч зі старою будівлею сільської амбулаторії.

Про це повідомляють на сайті Рідного краю.

Центр розпочали будувати ще у березні 2019 року згідно проєкту Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Співфінансування проєкту надавала також Бабинська ОТГ.

Сімейна лікарка Галини Козяр-Грицак повідомила, що офіційне відкриття амбулаторії відбудеться вже після завершення опалювального сезону.

Нині в приміщенні наводять лад після будівельних робіт.  До прибирання відгукнулись працівники Бабинської сільради, місцевого ліцею та дитячого садка, Дмитрівської школи, сусіди і всі бажаючі.





 

«Медицина потрібна всім і всюди. Ми звикли йти до медиків по допомогу, але ж і вони іноді потребують нашої підтримки. От як сьогодні. Усі разом, громадою зібрались, прибираємо. І справу добру робимо, і незважаючи на таку роботу, душею відпочиваємо»,  – зауважила директорка Бабинського ліцею Наталія Вакульчик.

Амбулаторія обслуговуватиме мешканців Бабина, Підлісок, Дмитрівки й Рясників. Працюватимуть у медзакладі п’ять фахівців: сімейний лікар, педіатр, фельдшер-лаборант, сімейна і дитяча медсестра.

У старому приміщенні амбулаторії нині продовжують приймати пацієнтів. 

1

1


1

1

 

Читайте також: Гощанський район співпрацюватиме з громадською ініціативою в системі Prozorro

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39