стрічка

У Гощанському районі в усіх школах оголосили карантин

05 Лютого 2020, 18:33
Фото ілюстративне 1517
Фото ілюстративне

У зв’язку зі зростанням захворюваності на ГРВІ та грип, у загальноосвітніх закладах Гощанщини розпочинається карантин. Із четверга, 6 лютого, усі школи будуть закриті.

Про це повідомляють на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в районі, яке провів голова комісії, голова РДА Василь Романюк. У залежності від ситуації карантин триватиме до п’ятниці, 14 лютого, включно.

Медики повідомили, що за останній тиждень в районі різко збільшилась кількість звернень до лікарів з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ) дітей шкільного віку. Отож комісія прийняла рішення призупинити навчання у школах з 6 лютого до стабілізації епідемічної ситуації, яку постійно відслідковують.

Дошкільні навчальні заклади з певними обмежувальними карантинними заходами наразі працюватимуть.

У всіх школах проводитимуть комплексні протиепідемічні заходи для запобігання поширення грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Для прийняття рішення про продовження чи припинення карантину у школах району наступне засідання протиепідемічної комісії запланували на 14 лютого.

Читайте також: На Рівненщині перевищений епідемпоріг захворюваності на грип та ГРІ

У Гощанському районі дві школи закрили на карантин





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024