стрічка

Василь Романюк, очільник району, підвищував кваліфікацію на тренінгу в ОДА

01 Лютого 2020, 14:13
Василь Романюк на тренінгу 1242 Джерело: Рівненська ОДА
Василь Романюк на тренінгу

У Рівненській ОДА відбувся тренінг для новообраних голів райдержадміністрацій, на який завітав очільник Гощанського району, Василь Романюк.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Впродовж дня, 31 січня, голови РДА підвищували свою кваліфікацію. «Особливості регіонального розвитку в умовах реалізації сучасних реформ» - таку тему обрали для керівників районів.

Формат навчання передбачав зустрічі голів РДА із керівниками обласних структур, які розповідали про особливості формування і виконання місцевих бюджетів, законодавчі зміни у сфері будівництва та архітектури. Ознайомлювали з основними складовими впровадження земельної реформи та як забезпечити якісну освіту. Окреслили роль керівників районів у здійсненні медичної реформи, а також наголосили на дотриманні антикорупційного законодавства в адміністраціях.

«Для тих, хто не працював у сфері державного управління це суттєво змінює розуміння діяльності профільних структурних підрозділів. Розповідали сьогодні на навчанні моменти для співпраці ОДА і РДА у напрямку співфінансування об’єктів соціальної сфери та медицини. І найголовніше – формування місцевих бюджетів. Тому, як на мене, найцікавіший був виступ директора департаменту фінансів Рівненської ОДА Лідії Аркадіївни», - розповів голова Рівненської РДА Петро Левчук.

За словами голови Дубенської РДА Володимира Іщука, формат навчань дуже цікавий. «Тандем ОДА-РДА  дає можливість не лише почути інформацію з першоджерела, а й задати питання, які уже виникли в процесі роботи. Керівники надавали усю потрібну інформацію, розповідаючи про всі зміни в законодавстві, аби ми могли якісно втілювати реформи на місцях».

Підсумував семінар і вручив кожному керівнику району сертифікат про успішне підвищення кваліфікації голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.




Читайте також: У Гощанській школі встановили Wi-Fi та облаштували санвузли

Безробітні гощанські трактористи проходять навчання в Олександрії

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024