стрічка

У Гощанській школі встановили Wi-Fi та облаштували санвузли

31 Січня 2020, 19:05
Візити до школи 1580 Джерело: Гощанська РДА
Візити до школи

Василь Романюк, голова РДА, відвідав із новим візитом Гощанську школу, в якій є позитивні зміни.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

Василь Романюк  та начальник відділу освіти РДА Олексій Савонік повторно завітали до Гощанської загальноосвітньої школи І-III ступенів.

Районне керівництво зустрічала чергова вчителька. Керівниця освітнього закладу Алла Талащук розповіла голові РДА про усунуті недоліки, виявлені під час його попереднього візиту.

Читайте також: Василь Романюк проінспектував Гощанську школу

Василь Романюк перевірив, що у школі встановили якісний Інтернет-зв’язок та є сигнал Wi-Fi, на що торік витратили 62 тисячі гривень субвенції з державного бюджету.
Для отримання паролю до Wi-Fi школярам необхідно буде розв’язувати математичні, історичні чи інші задачі.

У ході візиту у школі оглянули пожежні виходи (тепер із необхідними вказівниками), план евакуації, а також відремонтовану та надійно закріплену пожежну драбину.

Василь Романюк оглянув і діючий внутрішній туалет, у якому під час попереднього візиту не було необхідних перегородок та відсутні кнопки зливу. Ситуація дещо покращилась, однак, облаштування внутрішніх туалетів із дотриманням усіх необхідних вимог залишається проблемним.
Під час зустрічі обговорили шляхи вирішення цього питання та намітили план дій.

У 2019 році Гощанській ЗОШ з обласного та державного бюджетів виділили 97,1 тисячу гривень на придбання для нової української школи та інклюзивне навчання, 90,4 тисяч гривень - на зміцнення матеріально-технічної бази комп’ютерного кабінету. За рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету у школі замінили вікна та зовнішні двері на суму понад 674 тисяч гривень.

Наступний візит очільник району планує здійснити разом із Гощанським селищним головою Миколою Панчуком.










 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024