стрічка

Юрія Ястремського звільнили з посади першого заступника голови РДА

28 Січня 2020, 14:07
Юрій Ястремський 1738 Джерело: Гощанська РДА
Юрій Ястремський

З посади першого заступника голови райдержадміністрації звільнили Юрія Ястремського.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

Розпорядженням голови райдержадміністрації Василя Романюка від 27 січня 2020 року № 2-к звільнили з посади першого заступника голови райдержадміністрації Юрія Ястремського, у зв’язку зі скороченням посади відповідно до частини 2 статті 10, пункту 3 частини 1 статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 1 статті 40, статті 44 Кодексу законів про працю України.

Юрій Вілійович Ястремський працював у РДА упродовж майже десяти років поспіль. З 9 червня 2010 року - на посаді заступника голови райдержадміністрації, а з 10 липня 2015 року по 27 січня 2020 року - на посаді першого заступника голови райдержадміністрації.

Юрій Ястремський займався питаннями реалізації в районі державної політики щодо розвитку малого бізнесу, розвитку роздрібної та оптової торгівлі, а також торговельно-виробничої сфери, побутового обслуговування населення, розвитку економіки, прискорення економічних реформ; розвитку підприємницької активності у виробничій сфері, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, розвитку зовнішньоекономічних зв'язків; у сферах розвитку агропромислового комплексу в цілому та його окремих галузей, розроблення і здійснення заходів з гарантування продовольчої безпеки, використання земельних ресурсів, їх захисту та відтворення, розвитку регіонального товарного ринку сільськогосподарської продукції, лісового і водного господарства бере участь у формуванні та реалізації соціальної політики у сільській місцевості.

Координував роботу закладів охорони здоров'я, розроблення заходів щодо поліпшення медичного обслуговування населення, прогнозів розвитку мережі закладів охорони здоров'я, забезпечував реалізацію державних гарантій у сфері праці, в тому числі і на право своєчасного одержання винагороди за працю.

Організовував розробку та забезпечував виконання перспективних та поточних районних програм зайнятості та заходів щодо соціальної захищеності різних груп населення від безробіття.

Забезпечував реалізацію державної політики щодо енергопостачання та енергозбереження, у галузях шляхового господарства, містобудування, у сфері житлово-комунального господарства; в питаннях діяльності товариств (об'єднань) власників квартир (будинків).

Нагадаємо також, що Тараса Гоменюка звільнили з посади заступника голови РДА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39