стрічка

Підприємство на Гощанщині працевлаштує 28 безробітних

24 Січня 2020, 15:19
2436

Підприємство ТОВ «ДЕДДЕНС АГРО», яке займається органічним землеробством, готується прийняти на роботу 28 безробітних, що перебувають на обліку в центрі зайнятості. 

Про це стало відомо на сторінці Гощанської районної філії Рівненського ОЦЗ у фейсбуці. 

Виробництво, яким займається ДЕДДЕНС АГРО, вимагає залучення більшої кількості працівників. Тому 28 безробітних з Гощанського району розпочали навчання на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Технології вирощування плодово-ягідних культур та безпека проведення робіт», погодженою з їх майбутнім роботодавцем.

На курсах безробітні будуть вивчати основні засади, на яких ґрунтується органічне виробництво. А це відмова від використання мінеральних добив синтетичного походження, стимуляторів росту і генетично модифікованих організмів та продуктів їх життєдіяльності, антибіотиків для профілактики захворювань і гормональних препаратів для стимулювання росту тощо. Також розглядатиметься використання натуральних засобів та методів боротьби з шкідниками і хворобами рослин.



 

Довідково: органічне землеробство – це система виробництва сільськогосподарської продукції, яка забороняє використання синтетичних комбінованих добрив, пестицидів, регуляторів росту та харчових добавок до кормів при відгодівлі тварин. 

Читайте такожЗапитай у юриста: грошові виплати вагітним жінкам та одиноким матерям у 2020 році

Коментарі
24 Січня 2020, 20:57
Заголовок "Підприємтсво на Гощанщині працевлаштувало 28 безробітних" некоректний. Читайте уважно текст.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39