стрічка

Жінка з села Скірче три роки бореться з раком кишківника

16 Січня 2020, 18:30
799

Ніна Чабанюк із села Скірче три роки бореться з важкою недугою – раком  кишківника четвертої стадії.

34-річна жінка перебуває у дуже складному стані. Є метастази на кишківнику, печінці та інших органах.

Вперше недугу у жінки виявили у 2016 році. Після довгих та виснажливих курсів хіміотерапії хвороба почала відступати і з’явилися шанси на повне одужання Ніни. Та в кінці минулого року недуга почала прогресувати.

Ніна Чабанюк
Ніна Чабанюк

 

Жінка лікувалася у Волинському обласному медичному центрі онкології, звідки її кілька днів тому виписали, повідомивши, що не можуть нічого вдіяти і є безсилими проти хвороби.

Реальну надію на одужання Ніни зараз дають в Ізраїльському представництві дисиметруючої терапії онкозахворювань при Міжнародній академії біоенерготехнологій, що знаходиться в Києві. Туди звертаються в основному ті, кого лікарі виписують додому, не змігши допомогти традиційними методами.

Щоб розпочати лікування, потрібно 100 000 гривень. У Ніни, яка разом із чоловіком виховує 14-річного сина, таких грошей немає. Всі заощадження вони витратили на трирічну боротьбу з хворобою, що триває дотепер.

У Ніни надзвичайно велика сила волі і жага до життя. Але без нас їй не впоратися. Сім’я, яка все життя покладалась на власні зусилля і чесно працювала, вперше просить допомоги. Відлік йде на дні. Будь яка посильна сума може врятувати життя, кожна гривня дорога.

Не залишаймо Ніну наодинці з хворобою, з якою вона б’ється вже понад три роки. Зараз найвідповідальніший момент.

Номер картки ПриватБанку:  5168 7573 2093 2074 – Стрелюк Олена Іванівна (рідна сестра Ніни).




 

Коментар
15/03/2024 Четвер
14.03.2024