стрічка

Рятувальники перевірили на пожежну безпеку Тучинський геріатричний пансіонат

04 Січня 2020, 12:53
1120

Гощанські рятувальники перевірили чи дотримуються пожежної безпеки на території «Тучинського геріатричного пансіонату».

Про це йдеться на сайті ДСНС у Рівненській області.

За тактичним задумом: внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в кімнаті на другому поверсі. За викликом працівника пансіонату на місце події прибули рятувальники у складі чергового караулу на пожежній автоцистерні.


Також у складі ланки газодимозахисної служби рятувальники подали пожежний ствол на гасіння умовної пожежі, разом з тим черговий персонал провів евакуацію людей з будівлі пансіонату.

Завдяки злагодженим та професійним діям вогнеборців та співробітників установи, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Співробітники ДСНС звернули увагу на дотримання вимог нормативних документів у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, перевірили стан внутрішнього протипожежного водопостачання, первинні засоби пожежегасіння, вивчили оперативно-технічні характеристики об’єкта, конструктивні особливості будівель та нагадали обслуговуючому персоналу послідовність дій під час виникнення пожежі і правила користування первинними засобами пожежогасіння.

Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики «Тучинського геріатричного пансіонату», особливості зовнішнього протипожежного водопостачання і забезпечення пожежної безпеки на об’єкті.


Читайте також: На Гощанщині розшукують чоловіка, який проживає в геріатричному пансіонаті

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024