стрічка

За побиття матері гощанину присудили громадські роботи

03 Січня 2020, 14:40
Фото ілюстративне 1224
Фото ілюстративне

Гощанський районний суд виніс вирок уродженцю селища Гоща, який побив власну матір, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння.

Чоловік під час конфлікту на ґрунті неприязних відносин, умисно наніс для своєї матері близько чотирьох ударів кулаком правої руки в голову, в результаті чого завдав тілесні ушкодження у виді крововиливів – біля очей, щелепи, забій на плечі та голові.

Обвинувачений свою вину визнав повністю, розкаявся і дав зізнавальні показання.

Чоловік вказав, що він прийшов додому в стані алкогольного сп`яніння, з матір`ю у нього виник конфлікт, під час якого він наніс їй приблизно 4 удари в область голови.

Сварки та конфлікти виникають з матір'ю постійно, в тому числі коли він перебував в стані алкогольного сп'яніння. У матері просив вибачення, просив суд суворо його не карати та згідний відбувати покарання у виді штрафу або громадських робіт.

Судом дослідив, що чоловік раніше не судимий, на диспансерному обліку у лікаря психіатра та нарколога не перебуває, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства в сім`ї стосовно матері.

Дії обвинуваченого органом досудового розслідування правильно кваліфікували за ст. 125 ч.1 КК України, як умисне нанесення легкого тілесного ушкодження.

Відповідно до вироку, керуючись ст. ст. 369-371, 373-374 КПК України, суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого статтею 125 ч.1 КК України і призначив йому покарання у виді 180 (сто вісімдесят) годин громадських робіт.

Читайте також: У ДТП загинув водій із Тучина

ТОП-10 найпопулярніших новин року на Район.Гоща

Голова Гощанської РДА провів першу нараду з очільниками району

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024