стрічка

Голова Рівненської ОДА офіційно представив нового очільника Гощанщини

28 Грудня 2019, 14:25
3445

Васися Романюка представили як нового голову Гощанської районної державної адмінітрації. 

У суботу, 28 грудня, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль привітав новопризначеного очільника району на робочому місці та побажав новій команді успіхів у творенні Гощанщини зі сподіванням на плідну співпрацю, взаєморозуміння та якісні проєкти. Про це повідомляють на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці. 

Нагадаємо, відповідно до розпорядження Президента України від 23 грудня 2019 року №585/2019-рп Василя Романюка призначили очільником РДА Гощі. 

«Корупція ніяким чином не повинна бути пов'язана із Гощею», - саме такими словами розпочав свій виступ новопризначений очільник. - Сільські та селищні голови, сподіваюсь на вашу розсудливість та мудрість. Ми продовжуємо реформу децентралізації. Бізнесмени, звертаюсь і до вас - відтепер я ваш особистий менеджер. Та наші дії мають бути синхронними. Я націлений на командну роботу і закликаю вас до єдності. Звертаюсь також і до голови Рівненської обласної державної адмінітрації - районів багато, але Гощанський один. Ви знаєте, ще вчора в моєму кабінеті висів непрацюючий годинник. Та ми замінили батарейку і запустили вже новий відлік».

Об'єднатись навколо цінностей регіону та спільної мети, закликав і голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль. 

«Пане Василю, завершенням вашої каденції має бути передача повноважень для новоствореної громади. Я впевнений - вас підтримають і не дадуть зробити помилки. У нас немає часу на повільні композиції, нам потрібно діяти. Це наша з вами Рівненщина, тому об'єднуємось», - зазначив очільник області. 

НасамкінецьВасиль Романюк зазначив і про те, що на вихідних усі ми маємо домашнє завдання: опрацювати документ із назвою «Стратегія».







 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024