стрічка

Найкращий подарунок на Новий рік – здоров’я

25 Грудня 2019, 10:23
990

У переддень довгоочікуваних свят незайвим буде подумати про здоров'я, адже як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш.

Незважаючи на те, що ми розуміємо важливість здоров’я, багато звертаються за медичною допомогою лише в крайньому випадку. Хтось не хоче витрачати гроші на обстеження та аналізи, інші намагаються не звертати уваги на тривожні симптоми. Однак, якщо дотримуватися щорічних профілактичних обстежень, зможемо виявити чимало проблем на ранній стадії і зберегти здоров’я, а часом і життя.

Читайте також: За красою – в Туреччину

Свята – найкращий час виявити свою турботу та любов до близьких. Balina Med Travel впевнені, що найкращий подарунок – це здоров’я!


 

Подаруйте  своїй батькам повне обстеження організму check up в Туреччині, яке забезпечить їм спокійне та здорове майбутнє. В програму включена консультація гінеколога/уролога, стоматолога, офтальмолога, кардіолога, дієтолога мінімум 25 лабораторних та інструментальні досліджень. За допомогою обстежень визначається метаболічний, гормональний, гематологічний стан пацієнта і виявляється якість роботи органів і систем організму.


 

Турбуйтеся про себе, пройдіть також медичне обстеження check up. Адже ваша мобільність, активне соціальне життя вимагають стресостійкості та високого рівня енергії. Тому вкрай необхідно стежити за станом свого організму і проходити щорічні медичні огляди, щоб вчасно виявити перші симптоми будь-яких захворювань. Ми розуміємо, що активний спосіб життя зовсім не залишає часу на відвідування лікарів. Тому в лікарнях Туреччини пропонують удосконалені програми check up. Вам не доведеться багато часу витрачати на відвідування лікарів і здачу аналізів. Обстежитися комплексно набагато вигідніше та швидше, ніж проходити кожен вид діагностики окремо.

Читайте також: Онлайн консультація лікаря: одна голова добре, а дві – краще​​​​​​​


 

Дбайте про здоров’я своїх дітей. Ваш малюк інтенсивно починає пізнавати світ, тягнеться до нових знань, дорослішає, починає проявляти себе в соціумі. В цей час Ваша дитина потребує регулярних медичних оглядів. Діагностика буде проводитися на найсучаснішому, високоточному обладнанні. Трактування результатів здійснюється досвідченими турецькими спеціалістами. Все це забезпечує високу якість та точність обстеження.


 

Зима – пора, коли навіть повітря просякнуте святковою атмосферою. У ці дні так хочеться вірити в чудо. Саме час замовити процедуру штучного запліднення ЕКЗ в Туреччині. Це можливість парам із надзвичайно низькими шансами на батьківство отримати позитивний результат. Лікарні Туреччини пропонують комплексний підхід, який здатний забезпечити пацієнтам високий рівень обслуговування за світовими стандартами.

Читайте також: Ендопротезування в Туреччині – хірургія, що ставить на ноги​​​​​​​


 

Три причини довірити поїздку Balina Med Travel:

  1. Наші послуги для Вас абсолютно безкоштовні.  Ви платите лише за лікування та транспорті витрати.
  2. Діагностика та лікування проводиться на найсучаснішому, високоточному обладнанні.
  3. Конфіденційність, оперативність та підтримка 24/7: від консультації до завершення лікування.

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/.

Також долучайтеся до компанії в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk

Читайте також:  Як турецькі лікарі рятують від глухоти імплантами


 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39