стрічка

Команди із Гощанської ДЮСШ вибороли низку перемог

23 Грудня 2019, 14:23
Дівоча команда із футзалу 1727
Дівоча команда із футзалу

Команди Гощанської ДЮСШ із різних видів спорту здобули перемоги у чемпіонаті із шахів та в турнірі із футзалу.

Про це йдеться у виданні Рідний край.

У Рівному відбувся чемпіонат області із шахів серед юнаків і дівчат «Святий Миколай у кожну хату».

Змагання відбувалися в чотирьох вікових категоріях. Звання найліпших виборювали близько двохсот юних шахістів із Гощанського, Березнівського, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського, Рокитнівського районів, а також міст Рівного та Варашу.

Команда Гощанської ДЮСШ (тренерка Олена Гапончук) виборола почесне третє місце серед юнаків і дівчат 2009-10 років народження. Команду Гощанської ДЮСШ представляли учні Богдан Музичук (Бочаницький НВК), Назар Калько (Горбаківський НВК), Соломія Блох, Владислав Блох, Іванна Сутулець, Дмитро Кухман (Гощанська ЗОШ І-ІІІ ст.).

За результатами шахового турніру кубок чемпіонату та золоту медаль в особистій першості здобув у цій віковій категорії Назар Калько, який посів перше місце.

Назар Калько
Назар Калько

Вдалою була участь в обласному турнірі з футзалу для команди дівчат ДЮСШ 2005 року народження й молодших (тренери Юрій Роман, Гуда Максим). Турнір відбувся 15 грудня в Костополі з нагоди дня Святого Миколая.

Команда Гощанської ДЮСШ перемогла команду з Дубровиці, зіграла внічию з командою Костопільського ліцею, але зазнала поразки під час гри з командою із міста Ковеля.

У результаті команда дівчат ДЮСШ посіла третє місце в обласному турнірі.

Воротарка Вікторія Тарасюк
Воротарка Вікторія Тарасюк

Район.Гоща вітає команди Гощанської ДЮСШ! Бажаємо успіхів, нових звершень та яскравих перемог!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024