стрічка

Більше 400 дітей пільгових категорів з Гощанщини отримали подарунки до Дня святого Миколая

20 Грудня 2019, 16:10
641

У Гощі діткам пільгових категорій влаштували свято до Дня святого Миколая. 

Святкові заходи відбулись у середу, 18 грудня, повідолмюять на сторінці Гощанського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у фейсбуці. 

Таким чином працівники Гощанського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками Гощанського районного об’єднання культури та дозвілля допомогли відчути святковий настрій дітям пільгових категорій: дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з функціональними обмеженнями та дітям учасників антитерористичної операції.

Юних глядачів вітали казкові герої та аматорські дитячі колективи району. Малята отримали хороший настрій та нові незабутні враження від перегляду святкової програми, під час якої вони водили хороводи, співали пісеньки та розповідали вірші, за що отримували призи.

Казкова атмосфера була підкріплена щирістю та ласкою Святого Миколая, який привітав дітей солодкими подарунками. Всього солодкі новорічні подарунки отримали 394 дитини, також 40 дітей молодшого шкільного віку отримали канцелярські набори від Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Читайте також: Учнів М'ятинської школи показали виставу до дня Миколая у місцевом у храмі





















 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024